2015 in review


Tak for 2015 og tak til alle jer der har fulgt min museumsblog.

WordPress, der er det system Martins Museumsblog er skrevet i, har i anledning af årsskiftet sendt mig en opgørelse over årets aktiviteter på bloggen – sikkert for at skabe lidt reklame om dem selv, men jeg vil gerne dele opgørelsen med jer:

I 2015 blev Martins Museumsblog besøgt omkring 5.600 gange. Den travleste dag var 12. november med 89 besøg og den dag var det populæreste indlæg Udstillinger om fiktion – The Hunger Games og The Making of Harry Potter.

Det kom i alt læsere fra 47 lande til bloggen, primært fra Danmark, USA og Norge.

De fem mest besøgte indlæg i 2015 var Nye museer – Moesgaard Museum skrevet i ok En fortælling om vinduer – Villum Window Collection skrevet i a Keld Hansen in memoriam skrevet i f Nina Simon og det brugerinddragende museum skrevet i j Pels og Hønsestrik – to udstillinger om tøj skrevet i f

Klik her for at se den komplete raport.

I løber af 2015 blev der i Martins Museumsblog publiceret 13 nye indlæg. Flere af indlæggene i årets første halvdel handlede om danske udstillinger og museumsinitiativer. F.eks. blev der beskrevet initiativer på de tre aarhusianske museer ARoS, Kvindemuseet og Den Gamle By gennem indlæggene: Rumtosset – når kunstmuseet og teater mødes, Fem kvinder og en enkelt mand og Pels og Hønsestrik – to udstillinger om tøj, hvor det sidste indlæg også omhandlede en af det store særudstillinger som Nationalmuseet havde sidste år.

Et andet af forårets indlæg, En fortælling om vinduer, var en beskrivelse af det nyåbnede udstillingssted i Søborg Villum Windows Collection.

I sommers besøgte jeg en række udstillinger og open air museet i USA og det kom til at præge aktiviteten på bloggen i den sidste halvdel af 2015. I alt blev til seks indlæg om amerikanske open air museer og et indlæg om fiktion på museer, der dels tog udgangspunkt The Making of Harry Potter udstillingen ved London og en The Hunger Games udstilling i New York.

Tak til jer, der brugte tid på at læse og dele indlæggene. Jeg håber også, at I også har lyst til at følge med i de observationer, som 2016 må bringe.

Skriv en kommentar

Filed under Diverse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s