Flyttedag for Martins Museumsblog – find den nu på https://martinsmuseumsblog.dk


Dette indlæg bliver det sidste fra denne url adresse, men Martins Museumsblog vil fortsætte. Blogget holder bare flyttedag og vil fremover være at finde på adressen https://martinsmuseumsblog.dk/

Stik fra 1665 af ukendt / Jürgen Ovens. Public Domain gennem SMK Open

Det betyder, at der ikke længere vil være reklamer på bloggen, og den er i en opsætning, som jeg bedre selv kan styre. Det sidste er I nok ret ligeglade med, men det første håber jeg vil være til glæde for dem, der følger bloggen.

Indholdet på den nye adresse bliver nogenlunde det samme som faste læsere har kunnet opleve i de sidste år: Mine observationer om museer og den formidling, der sker på museerne. Bloggen vil fremover også blive brugt til at fortælle om forskningsprojektet ”Museer og identitet” som jeg begyndte på i februar, og som er at lave en undersøgelsen om museets værdi for de besøgende, og at udvikle en metode til at undersøge denne værdi. Det vil I høre meget mere om senere.

Men nu her på flyttedagen vil jeg lige gøre en kort status over Martins Museumsblog i de 11 år bloggen var gratis hosted af wordpress og var at finde på url’en: https://martinsmuseumsblog.wordpress.com/. Det første blogindlæg kom i februar 2010, og siden er der i alt udgivet 164 indlæg. Over 30.000 har besøgt bloggen, og der har været mere end 64.000 visninger. Brugere fra det meste af verden er kommet forbi og nogle af bloggens mest populære indlæg har været om Pac-Man, Moesgaard Museum, Hvidstengruppen, Margareta Ekarv, Charlotte S. H. Jensen, Anki van Dassen og Nina Simon.

Tak til alle der har læst med.

Jeg håber, at du også vil fortsætte med at følge bloggen på den nye adresse. Alt indholdet fra Martins Museumsblog er flyttet derover, så der stadig er mulighed for at læse de ældre blogindlæg. WordPress adressen https://martinsmuseumsblog.wordpress.com/ vil blive ved med at være tilgængelig det næste år, men brug gerne https://martinsmuseumsblog.dk/ når du skal finde de indlæg jeg har skrevet. Hvis du vil sikre dig at blive informeret, når der kommer nye indlæg om observationer fra museumsbesøg eller information om mit forskningsprojekt omkring museernes værdi er du meget velkommen til at abonnere på bloggen. Det kan du gøre over på det nye site https://martinsmuseumsblog.dk/.

Jeg ser frem til at dele min tanker og observationer på den nye adresse, og stor tak til Preben R. Sørensen og Rather & Co, der har hjulpet med klargøringen af den nye blog og som sponsorere hostingen af bloggen.

Skriv en kommentar

Filed under Diverse

Skriv en kommentar